Referenser

"Angelica är närvarande, lugn och förtroendeingivande. Jag har fått hjälp med att må bättre i mig själv och samtidigt behålla min riktning. Angelica är tydlig, inkännande, intresserad och engagerad."
//Maria

"Jag har förtroende för Angelicas kunskap och hon har bra verktyg. Hon lyssnar in det jag inte säger och coachar mig på ett förtroendeingivande sätt. Hon lever också som hon lär, det tycker jag är viktigt"
//Lisa

"Angelica är lyhörd, engagerad och proffsig! Hon är en bra lyssnare som lyckades hjälpa mig med sina verktyg, det fungerar verkligen! Jag har fått hjälp med min stress och ångest."
//Anita

"Redan vid första mötet kände jag förtroende och en känsla av att du verkligen var intresserad av mig och ville hjälpa mig att må bättre
//Ann

Du fick mig att förstå att mitt mående är mitt ansvar och ingen annan än jag själv. Samt att jag kan förändra mitt mående med hjälp av de verktyg som du ger mig”
//Susanne

”Du har visat en vilsen själ att det går att styra sitt känsloliv väldigt långt. Tidigare levde jag i tron om att något utanför mitt huvud styrde mer av hur jag mår”
//Mattias

”Ditt lugn, din förmåga att fokusera på rätt saker som leder till utveckling. Rak på sak och ringar in det som faktiskt har betydelse i det jag berättar”
//Beatrice

”Din förmåga att förstå och relatera till tankar och känslor och hjälpa till att strukturera dem.  Dessutom en förmåga att förklara saker på ett jordnära sätt och ta bort tabun och känslan av att man har misslyckats”
//Tina

”Varje vecka efter mina gympass så kör jag andningsövningen som Angelica lärde mig vilket skapar ett otroligt lugn i kroppen”
//Mani
 

Stresscoach Gotland
Väskinde Roklunds 141
622 75 Visby

070-389 40 99 angelica@stresscoachgotland.se stresscoachgotland.se

Följ Stresscoach Gotland på Facebook